Over

Over Seppe Faes

Seppe Faes, Zaakvoerder


 

Ik durf te wedden dat u, net als mij, gefrustreerd bent over de “business as usual” mentaliteit. Hierin wil ik graag een verschil maken.

 

Mijn verhaal

Sinds mijn kindertijd heb ik een grote interesse ontwikkeld voor auto’s en alles daarrond. Mijn vrije tijd spendeerde ik onder meer aan het lezen van autolectuur. Op mijn 18de verjaardag, met mijn rijbewijs op zak, gingen mijn spaarcenten naar mijn eerste wagen. Daarna heb ik nog in enkele wagens geïnvesteerd om er mee de baan op te gaan en deze tot in de puntjes te detailleren.

 

Ik was en ben nog steeds de persoon die graag indruk maakt met zijn auto door deze piekfijn te onderhouden. Ik heb steeds met auto’s gereden die tussen de 10 en 15 jaar oud waren, maar niemand schatte ze zo oud. Er werd gedacht dat mijn auto’s altijd in de garage stonden, maar de realiteit was dat deze tienduizenden kilometers gereden hadden en altijd buiten geparkeerd stonden.

 

Over Seppe Mobile Car Detailer

Heden

Na een jarenlange carrière als bedrijfsleider wilde ik een andere uitdaging en liefst één in het kader van auto’s. Daarom heb ik de beslissing genomen om te doen wat ik graag doe als autoliefhebber en dat is dus auto’s detailleren.

 

Graag kom ik ter plaatse om uw wagen naar uw wensen te behandelen en te reinigen.