Williams Ceramic Coat

De lakbescherming die voor iedereen toegankelijk is.WilliamsCeramicCoatLogo

 

Williams Ceramic Coat kan worden aangebracht op uw auto en geeft een duurzame, heldere finish die uw autolak beschermt tegen schadelijke stoffen.

Zonder Ceramic Coat lakbescherming kan na verloop van tijd de autolak dof worden en verkleuren bij blootstelling aan luchtverontreinigende stoffen en zware chemicaliën van de wasstraat. De autolak zal geleidelijk doffer worden en de poriën steeds groter waardoor het schoonmaken en wassen van de auto steeds moeilijker wordt.

Deze coating beschermt en verzegeld de glans van alle gespoten delen en zorgt ervoor dat uw auto er steeds aantrekkelijk uitziet. Door deze coating bespaart u tijd en geld en hoeft u uw wagen niet jaarlijks te laten polijsten. Williams Ceramic Coat heeft een basisstof die de wagen vuil- en waterafstotend maakt en bijgevolg zal uw auto sneller en makkelijker te wassen zijn.

Williams Ceramic Coat hecht zich op uw autolak, ruiten, bumpers en velgen. En zal hierop een barrière vormen tussen uw lak en de schadelijke stoffen van buitenaf. De orginele glans blijft verzegeld onder de coating. Verder beschermd hij tegen vogelpoep, boomhars, externe zure invloeden, carwash chemicaliën en alledaagse verwering zoals UV-licht en vorst.

WilliamsBMWCoaten

De voordelen op een rij:

  • Uw auto wordt minder snel vuil en is makkelijk te wassen,
  • Bescherming tegen externe zure invloeden en verkleuring,
  • Behoud van glans en uitstraling,
  • Bescherming voor leer en stof,
  • Milieuvriendelijk,
  • Zowel voor interieur als exterieur.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Prijzen:

Eerst en vooral is belangrijk te vermelden dat we geen enkele keramische coating kunnen leggen zonder dat we eerst de lak aanpakken.
Bij gebruikte wagens wordt deze volledig gepolijst in meerdere stappen (ons Lak Restauratiepakket) om alle fouten en krasjes uit de lak te leggen alvorens we de keramische coating kunnen aanbrengen.
Bij nieuwe wagens geldt net hetzelfde. Ook al zijn deze nieuw, we zullen altijd ons polishpakket eerst uitvoeren om kleine defecten te verwijderen alvorens het aanbrengen van onze keramische coating.

Williams Ceramic Coat – Nieuwe Wagen: 525€ (Prijzen zijn inclusief ons polishpakket t.w.v. 225€)
Williams Ceramic Coat – Gebruikte wagen: 595€ (Prijzen zijn inclusief ons Lak Restauratiepakket t.w.v. 295€)

Opties:

Extra set velgen: 150€
Interieurreiniging: 135€
Interieurreiniging + bescherming: 195€

Prijzen:

Nieuwe wagen
Nieuwe wagen inclusief interieur
Gebruikte wagen
Gebruikte wagen inclusief interieur.